Работа при нас

Нека направим Вашия бизнес още ПО-УСПЕШЕН

Работа в COD Logi

Искате ли успешно да приложите своя опит и знания? Изградете кариера в сферата на IT технологиите, логистиката или обслужването на клиенти в успешна компания, която цени свежите идеи, инициативата, индивидуалността и насърчава успеха?

Кариерата в COD Logi изисква напредничаво мислене, креативност, отговорност и постоянство. Ние ще Ви осигурим предизвикателна и интересна работа, важна за клиентите и способна да Ви донесе лично удовлетворение, както и ще се грижим за Вашето лично и професионално развитие.

Индивидуалният подход, високото качество на услугите, гъвкавата тарифна политика, стриктното спазване на законите, надеждността и безопасността са основните принципи на обслужване на клиентите на COD Logi.

Един от ключовите моменти, който отличава COD Logi от другите компании, опериращи в този пазарен сегмент, е екипът от млади специалисти, изцяло отдадени на своята работа и готови да вдъхнат нов живот във Вашия бизнес, така че да го изведат стъпка напред пред конкурентите. Всяка компания, която използва услугите на COD Logi разполага с уникален продукт – индивидуален набор от услуги и система за обработка на данни, предназначена да отговаря на изискванията на клиента.

Нашите комплексни решения, адаптирани и специално разработени за специфични задачи на клиента, са ключът към ефективни бизнес процеси, начин за управление на разходите и ефективен инструмент за повишаване на конкурентоспособността на продуктите на нашите клиенти.

 

COD Logi предлага възможности за кариера за специалисти и експерти в различни области, от начални позиции до експертни и управленски нива.

Всички наши служители ежедневно преследват основната цел на COD Logi – да постигнат успех с клиента, повишавайки ефективността на неговия бизнес.

Ние сме екип от млади и амбициозни хора, горди, че сме част от една от най-бързо разрастващите се компании в България, работеща на огромните пазари на Европа, Азия, Африка и САЩ.

COD Logi е отговорен работодател, който гарантира на своите служители социални гаранции и стабилност в съответствие със закона.

Присъединете се към нашата компания, направете правилния ход!

Свободни позиции

В момента нямаме свободни позиции.

 

Стани част от нашия екип.